Reduceri si ieftiniri la DECATHLON pana la 31 august. Haine si incaltaminte de firma la preturi mici

Reduceri si ieftiniri la DECATHLON pana la 31 august. Haine si incaltaminte de firma la preturi mici

Diverse, Haine, Incaltaminte No Comments on Reduceri si ieftiniri la DECATHLON pana la 31 august. Haine si incaltaminte de firma la preturi mici

In perioada 1 iulie – 31 august 2015, la Decathlon puteti gasi diferite produse sportive la preturi foarte bune si, in acelasi timp, de calitate. Si nu vorbim doar de ochelari de inot, corturi sau alte asemenea materiale “de nisa”, ci si de bunuri de larg consum (sportiv, bineinteles), precum haine si incaltaminte.

Exemplu: Incaltaminte ARPENAZ 50 NEGRU, pentru barbati, QUECHUA – 49,90 lei

Detalii: Acest model de la QUECHUA este conceput pentru drumetii de o jumatate de zi, la ses, pe vreme uscata si drum usor. Utilizare ocazionala. Are talpa din cauciuc, pentru o durata lunga de viata, care este mai rezistenta decat talpa din TR sau TPR. Are crampoane de 4 mm si amortizare la nivelul calcaiului, pentru un plus de confort si rezistenta.

oferta reducere incaltaminte

Si, foarte important, produsul beneficiaza de o garantie de 2 ani de zile. De asemenea, puteti comanda online de pe site-ul DECATHLON, costul transportului fiind de 20 de lei. Dupa ce ati primit produsul, daca nu va place sau nu se potriveste marimea, puteti returna incaltamintea fara niciun fel de cost suplimentar.

Alt exemplu: Incaltaminte ARPENAZ 50 GRI/BLEU, pentru femei, QUECHUA – 54,90 lei

Detalii: Acest model de la QUECHUA este conceput pentru drumetii la ses, de o jumatate de zi, pe vreme calda si drum usor. Utilizare ocazională. Confort optim la pret accesibil!

Talpa este din cauciuc aderent (moale). Utilizare : Inchidere cu arici.

oferta reducere incaltaminte

De asemenea, produsul beneficiaza de o garantie de 2 ani de zile.

Toate ofertele si promotiile de la DECATHLON le gasiti aici.

Related Articles

Leave a comment

Cauta

Back to Top