Oferta noua de la TAROM. Cat costa un zbor dus-intors Bucuresti-Valencia, cu toate taxele incluse

Oferta noua de la TAROM. Cat costa un zbor dus-intors Bucuresti-Valencia, cu toate taxele incluse

Bilete de avion No Comments on Oferta noua de la TAROM. Cat costa un zbor dus-intors Bucuresti-Valencia, cu toate taxele incluse

In perioada 19 iunie – 27 septembrie 2015, compania TAROM va opera curse directe pe ruta Bucuresti- Valencia-Bucuresti.

Considerat un oras al Artelor si Stiintei, Valencia este un loc fascinant si atragator vizitat de extrem de multi turisti, in tot timpul anului. Aflat pe coasta de est a Spaniei, Valencia este al treilea oras spaniol ca marime.

Opera arhitectilor Santiago Calatrava si Felix Candela, a revigorat din punct de vedere turistic orasul. Pe o suprafata imensa sunt cateva constructii cu o arhitectura futurista, demna de mileniul III: Palatul Artelor “Regina Sofia”, Hemisferic, Umbracle, Muzeul de stiinte “Pricipe Felipe”, Agora si Oceanografic.

Conform companiei nationale de zbor, pentru un bilet dus – intors Bucuresti – Valencia, cu toate taxele incluse, la achizitionarea de pe site, pretul pleaca de la 143 de euro!

Transport gratuit al bagajului de cala in limita maxima de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business)+10 kg bagaj de mana. Servicii gratuite la bord. Detalii aici.

Related Articles

Leave a comment

Cauta

Back to Top