Primul #internship PLATIT in Guvernul Romaniei! Inscrierea se face online

Primul #internship PLATIT in Guvernul Romaniei! Inscrierea se face online

Job No Comments on Primul #internship PLATIT in Guvernul Romaniei! Inscrierea se face online

Programul oficial de Internship al Guvernului Romaniei a ajuns la cea de-a treia editie. Conform unui comunicat al Guvernului, in primii doi ani, peste 180 tineri au avut oportunitatea de a se alatura pentru doua luni Executivului, lucrand atat la sediul central al Guvernului, cat si in toate ministerele.

In 2015, alti 300 de studenti si tineri absolventi au oportunitatea sa faca parte din administratia centrala, in 77 institutii centrale.

CONDITII:

– Candidatii trebuie sa detina cetatenia romana la data inscrierii.
– Candidatii trebuie sa aiba varsta maxima de 25 ani la inceperea programului, fiind nascuti nu mai devreme de anul 1990.
– Candidatii trebuie sa detina la momentul debutului programului calitatea de student ori sa fie tineri absolventi ai unui program universitar ori postuniversitar, in tara ori in strainatate.
– Experienta nu este necesara pentru a participa la programul de internship, desi poate constitui un avantaj. Candidatii activi pe piata muncii (angajati) nu sunt eligibili pentru inscriere.
– Candidatii trebuie sa stapaneasca o limba straina de circulatie internationala (engleza, franceza, spaniola, italiana, germana etc.).
– Candidatii trebuie sa detina cunostinte minime din zona tehnologiei informatiei, preponderent fiind necesare cunostinte pentru utilizarea pachetului de programe Microsoft Office.
– Candidatii care au participat deja in cadrul Programului oficial de Internship al Guvernului in anii anteriori nu sunt eligibili pentru program. Se pot reinscrie, insa, toti candidatii care si-au depus candidaturile in trecut, insa au fost respinsi in urma etapelor de selectie.

Particularizare: Dincolo de aceste conditii generale, candidatii trebuie sa intruneasca conditiile specifice mentionate in pagina fiecarei institutii participante, raportate la preferintele lor.

Termenul limită pentru depunere este 31 mai 2015, ora 23:59.

Inscrierile online se fac aici.

Related Articles

Leave a comment

Cauta

Back to Top