Targ de locuri de munca la Sala Palatului din Bucuresti. Ce salarii se ofera la  “Angajatori de TOP”

Targ de locuri de munca la Sala Palatului din Bucuresti. Ce salarii se ofera la “Angajatori de TOP”

Job No Comments on Targ de locuri de munca la Sala Palatului din Bucuresti. Ce salarii se ofera la “Angajatori de TOP”

Editia cu numarul 19 Angajatori de TOP are loc pe 23-24 octombrie 2015 la Sala Palatului.

La eveniment vor fi prezente 100 de companii, care au deschise peste 4000 de oportunitati de cariera. Statisticile arata ca majoritatea companiilor ofera remuneratii financiare in intervalul 700–1000 € pentru pozitiile middle-level, pachete de relocare, precum si beneficii neconventionale precum organizarea de schimburi interculturale, existenta unor spatii de relaxare speciale pentru angajati, precum game rooms si biblioteci.

In cadrul editiei din aceasta toamna, vizitatorii au posibilitatea sa se inscrie la 30 conferinte si workshop-uri sustinute de companiile prezente.

Cu ocazia targului de job-uri Angajatori de TOP, firma DB Schenker Global Services Europe lanseaza campania “Follow the bubbles”, prin care intentionam sa recrutam un numar de 50 de noi colegi cu spirit de aventura pana la sfarsitul anului 2015, urmand ca pana in anul 2019 sa fim o echipa de 600 de angajati. Pozitiile noastre sunt in domeniul contabilitatii si se adreseaza in special tinerilor absolventi de studii superioare precum si cunoscatorilor de limbi straine. Urmareste panourile amplasate prin oras pentru a afla ce ne reprezinta pe noi ca si echipa. Aplica acum pentru A job like no other!” – spune Roxana Coman, Recruitment Specialist DB Schenker Global Services Europe.

oferte locuri de munca

BearingPoint are in prezent 230 angajati in Romania, oferind consultanta de management clientilor din domenii foarte variate, in peste 160 de proiecte internationale. Cautam candidati talentati, proaspat absolventi si studenti in an terminal, dar si candidati cu experienta consistenta in oricare din domeniile: implemetare si suport SAP, raportare financiar-bancara, Data Warehouse, Java, Javascript, PHP, HTML, C#, .net, SharePoint, SQL, IT security, Informatica PowerCenter, BI, aplicatii mobile, care sa se alature echipei noastre, pregatiti sa accepte provocarea continua de a calatori si a de a lucra intr-un mediu de lucru international” – Raluca Baicu, Manager Resurse Umane BearingPoint.
Beneficii salariale si non-salariale.

Estimarile companiilor in privinta salariilor variaza in functie de nivelul de experienta, iar aceste valori pot fi puternic influentate de specializarea candidatului, rezultatele obtinute anterior, experienta relevanta pe o pozitie anterioara, etc. Oportunitatile de cariera prezentate de companii depasesc salariile medii din Romania si sunt deschise pentru orice nivel de cariera, atat pentru persoane senior-level cat si pentru cele entry-level.

In urma informatiilor primite din partea companiilor, a reiesit ca pentru pozitiile entry-level angajatorii ofera o remuneratie cuprinsa in intervalul 300-400 €, iar pentru cele middle-level intre 700–1000 €. Pentru pozitiile dedicate candidatilor senior-level remuneratia este cuprinsa intre 700-1500 €, iar in anumite cazuri, salariile pot depasi nivelul de 1500 €.

In plus, companiile ofera si o serie de alte beneficii non-salariale.

In urma rezultatelor studiului “Cei mai doriti angajatori 2015” a reiesit ca principalele 3 criterii care i-ar determina pe candidati sa se relocheze sunt salariul, pachetul de beneficii si posibilitatea de dezvoltare profesionala. La aceasta editie, Angajatori de TOP Bucuresti, aproximativ 38% dintre angajatori ofera pachete de relocare pentru candidatii pe care ii selecteaza.

Asadar, angajatorii urmaresc sa recruteze candidati bine-pregatiti din toate zonele tarii, in concordanta cu pregatirea si experienta acestora.

In plus fata de beneficiile mentionate mai sus, exista angajatori care se axeaza pe alte metode prin care sa mentina candidatii satisfacuti si motivati la job. Printre acestea se numara existenta unor spatii dedicate relaxarii, precum game rooms si biblioteci.

In plus, unele companii pun la dispozitia angajatilor si metode neconventionale precum biciclete, disponibile pentru angajati sau posibilitati de dezvoltare profesionala prin organizarea de workshop-uri sau cursuri in centrele din tara sau in strainatate. Fie ca este vorba de calatorii sau experiente unice (ex: zbor cu parasuta etc.), masaj la birou, existenta unui Hall of Fame pentru angajati, precum si produse personalizate sau carduri de reduceri, numeroase companii pun la dispozitia angajatilor sai si alte beneficii care sa ii ajute pe acestia sa se dezvolte armonios la locul de munca.

oferte locuri de munca

Ce probleme intampina candidatii in etapele de recrutare?

Una dintre cele mai frecvente greseli ale candidatilor este modul in care se prezinta la interviu (54%), pe a doua pozitie se situeaza redactarea CV-ului, 23% dintre angajatori semnaland acest fapt, in timp ce, pe a treia se situeaza o intelegere defectuoasa a modului de aplicare la pozitiile disponibile (17%), urmate de redactarea scrisorii de intentie (3%), respectiv negocierea salariului (3%).

La editia din aceasta toamna Angajatori de TOP, va exista un stand, CV Experts, unde specialisti HR vor oferi scurte sesiuni de consiliere in ceea ce priveste redactarea CV-urile vizitatorilor, pentru a le mari sansele de angajare.

Editia cu numarul 19 Angajatori de TOP va reuni 100 de companii care au deschise peste 4000 de oportunitati de cariera.

In cadrul editiei din aceasta toamna, vizitatorii au posibilitatea sa se inscrie la 30 conferinte si workshop-uri sustinute de companiile prezente.

Mai multe detalii gasiti aici.


 

Related Articles

Leave a comment

Cauta

Back to Top