Telefoane Allview la pretul de 1 LEU in noile oferte de la Telekom. Ofertele sunt valabile cateva zile

Telefoane Allview la pretul de 1 LEU in noile oferte de la Telekom. Ofertele sunt valabile cateva zile

Telekom No Comments on Telefoane Allview la pretul de 1 LEU in noile oferte de la Telekom. Ofertele sunt valabile cateva zile

Asa cum era de asteptat, compania TELEKOM a inceput sa concureze cu ceilalti jucatori de pe piata de telefonie, prin lansarea unor oferte speciale, care sa atraga cat mai multi clienti.

Daca la Digi Mobil sunt extrem de atractive abonamentele ieftine cu convorbiri si internet nelimitat, la TELEKOM au intrat in “lupta” telefoanele producatorului autohton ALLVIEW. Este adevarat, nu toate modelele sunt fiabile si merita cumparate (presupunand ca va angajati la un abonament lunar de minim 10 euro pe luna, timp de 2 ani). Insa exista unele telefoane care merita atentia noastra, asa cum este de exemplu cazul lui Allview X2 Soul.

Acest model are ecran super amoled Full HD, design super slim, memorie RAM 2 GB si o camera principala 13 MP Sony IMX135, cu filmare Full HD (detalii tehnice complete gasiti aici).

oferta Allview reducere

In oferta Telekom, acest telefon costa doar 1 leu. Atentie insa: aceasta oferta este valabila doar pana la  5 iulie 2015.

Oferta completa de telefoane la preturi de 1 leu (cu abonament nou sau prelungit la TELEKOM) o gasiti aici.

Related Articles

Leave a comment

Cauta

Back to Top