Trei zile de reduceri la EMAG. “Revolutia preturilor”, intre 22 si 24 septembrie

Trei zile de reduceri la EMAG. “Revolutia preturilor”, intre 22 si 24 septembrie

Diverse, IT No Comments on Trei zile de reduceri la EMAG. “Revolutia preturilor”, intre 22 si 24 septembrie

EMAG a declansat o campanie de promotii cu “pana la 50 la suta reducere”, in care sunt incluse produse din aproape toate categoriile: IT, electrocasnice, TV, foto, electronice, etc.

Asa cum era de asteptat, reducerile nu sunt chiar atat de importante pe cat ne-am astepta, iar un cumparator avizat (care stie ce cauta si stie cat valoreaza produsul respectiv) cu greu poate gasi ceva care sa merite cu adevarat statutul de “chilipir”.

De exemplu, un iPhone 5C are o reducere de 20% si costa in prezent “doar” 1600 de lei. DAR. Atentie. telefonul are doar 8 GB spatiu de stocare interna si – dupa cum se stie – nu va puteti cumpara un card de memorie, pentru ca nu are slot pentru asa ceva.

reduceri EMAG

In schimb, o oferta “bunicica” poate fi considerata cea pentru laptopul Asus X555LJ-XX443D. Acest model este dotat cu un procesor Intel® Core™ i3-5005U, 2.0GHz, ecran de 15.6″, memorie 4GB, hard de 500GB si – ceea ce este mai important – o placa video dedicata (destul de slaba, e adevarat), nVidia GeForce 920M 2GB.

reduceri EMAG

Asta inseamna ca puteti folosi fara grija acest laptop pentru Office si chiar niste jocuri vechi de acum 2-3 ani (la rezolutii minime). Pretul este de 1500 de lei, dupa aplicarea unei reduceri de 500 de lei.

Ca de fiecare data, adevaratele reduceri se vad la produsele care au preturi de la 1500 de lei in sus, deoarece, cu cat este mai mare suma, cu atat mai mult se simte reducerea de 20 – 30 sau 40 la suta.

Lista completa a produselor aflate in campania de reduceri o gasiti pe www.emag.ro – cu mentiunea ca promotiile sunt valabile pana in data de 24 septembrie 2015, inclusiv.

Related Articles

Leave a comment

Cauta

Back to Top